God tur til Alicante!

«goTO hadde tenkt på alt. Vi var kjempefornøyde med opplegget og oppholdet i Alicante» sier Camilla Uri hos byggmesterfirmaet Haakull & Ersland i Skjold. Tretti ansatte og ektefeller dro i samlet flokk fra Helganes en lørdag i september på en tredagers tur.

Camilla Uri var firmaets koordinator for turen. Hun forteller at de tok kontakt med goTO Berg-Hansen i månedsskiftet januar/februar med forespørsel om en firmatur ut fra Haugesund lufthavn Karmøy. De hadde på forhånd definert ei budsjettramme og ble raskt enige med dem om at Alicante hadde best ”match” alt tatt i betraktning.

– Vi har vært flinke til å gjøre noe annet hvert år, forteller Camilla. Byggmesterfirmaet har tidligere vært i Gdansk, Bremen, København og Malaga.  Firmaets tjue ansatte jobber spredt i hele regionen og er sjelden samlet på en plass.

– Flott da å kunne være sammen på en slik koselig tur der det nyttige blir koblet sammen med det lødige og der også ektefellene blir bedre kjent med både hverandre og firmaet, legger Camilla til og understreker hvor viktig at slike turer planlegges godt i forkant. Ingen ønsker ubehagelige overraskelser underveis. Nok en gang opplevde hun at grundige forberedelser er nødvendig, at kommunikasjonen mellom dem og gruppereiseansvarlig i goTO Berg-Hansen fungerte godt og at de ved avreise fra Helganes var rimelig trygge på at alle vesentlige detaljer for reisen og oppholdet var på plass.

– Vi hadde egen guide i Alicante. Jeg hadde også en kontaktperson i Spania om noe skulle skje underveis. De planlagte aktivitetene fungerte helt perfekt, hotellet hadde høy standard med flotte frokoster.  Og så var i heldige med været, skryter Camilla Uri. Hun har fått gode tilbakemeldinger fra samtlige ansatte, har fortsatt sol øynene og ser fram til neste firmatur om to år. Haakull & Ersland er nettopp ferdig med en større jobb med nye Stord Ungdomsskole, holder på å bygge 16 leiligheter på Kvalasenteret i Haugesund og begynner snart på byggingen av den nye brann- og ambulansestasjonen i Ølen.  Med andre ord travle folk som nyter en velfortjent pust i bakken med jevne mellomrom.