Sol og sommer i høst? Da bør du være rask!

Vi har lagt bak oss nok en kald og våt sommer. Hvis det har fått deg til å lengte etter blå himmel og sol begynner du å få dårlig tid.

– Det fylles opp på flyene nå i høst, sier vår teamleder for ferieavdelingen, Elise Lervåg. Vi har laget en oversikt over ledige turer til sol og varme.

Den norske sommeren 2017 var en heller sur fornøyelse. Det merkes på vårt reisesenter på Oasen.

– Det har vært travelt i sommer, folk har omtrent stått i kø for å flykte fra regn og gråvær. Og flyene sørover har vært nesten fullbooket, sier Lervåg.

Populære Spania

Fortsatt strømmer værsyke haugalendinger til reisesenteret, på jakt etter litt D-vitamin og varme. Spania, med feriefavorittene Costa del Sol og Costa Blanca direkte fra Haugesund, er veldig populært.

– Det er ikke for sent, men det har begynt å fylles opp til Alicante og Malaga. Det er fortsatt mulighet for en tur Spania i høst, men flyene har ikke mange ledige plasser. Spesielt i høstferien er det omtrent fullt, sier Lervåg.


Sommer hele vinteren

Gran Canaria lokker med sommervær vinteren gjennom, og de første avgangene fra Haugesund i høst er allerede fulle.

– Men utover i oktober er det mulig å dra til Gran Canaria. Tyrkia er også et godt alternativ, og direkteflyene går i enda noen uker, sier Elise. Hun trekker fram at i høstferien er det Gdansk som har god kapasitet for de som ønsker å reise direkte fra Haugesund.

– Men her er det jo ikke noen garanti om sol og varme.

 

Reiser til hele verden

Som en del av Berg Hansen-kjeden kan goTO tilby reiser over hele verden.

– Mulighetene er jo mange om en kan ta en mellomlanding i Oslo. Vi ser at vi får noen spørsmål om blant annet Barcelona via Oslo. Det er også et alternativ å reise til Mallorca via Oslo og Stavanger. Men ønsker du å fly direkte fra Haugesund, bør turen bestilles raskt, avslutter Elise.

 

Ledige fly til sol og sommer i høst:

  • Til Alicante er første ledige fly fra Haugesund 30.september, ellers er det i oktober du kan finne reiser. I høstferien er det nesten fullt.
  • Til Malaga kan det være greie priser og flere ledige billetter hvis du kan reise mandag til fredag, men det er fortsatt mulighet for en langhelg også.
  • Gran Canaria starter opp igjen i oktober. Det er foreløpig ledige billetter fra 14.oktober. Høstferien er utsolgt fra Haugesund.
  • Det går direktefly til Kreta fra Haugesund frem til 16. september, og her er det fortsatt noen ledige seter.
  • Tyrkia har fly fra Haugesund frem til 6.oktober, og her er det fortsatt noe ledig til en ok pris.