Mallorca – diamanten i Middelhavet

Reis direkte fra Haugesund lufthavn i sommer.

Fra lørdag 17. juni til lørdag 12. august kan du igjen reise direkte til Mallorca fra Haugesund lufthavn. Det er TUI og Ving som setter opp denne populære charterruten. – Vi vet at mange setter stor pris på at Mallorca igjen kan nås enkelt fra Haugesund lufthavn og er sikker på at denne ruten vil bli svært populær til sommeren. Vi ser ikke bort i fra at Mallorca blir sommerens store hits, smiler Jessica Velde i goTO Berg-Hansen.


Stranden i Alcudia

Det er mange ting som gjør Mallorca unik. Som den 14 kilometer lange stranden i Alcudia og den gamle sporvognen mellom Soller og havet. Eller vingårdene og serpentinveiene rundt Deia og Valldemossa. For ikke å snakke om hovedstaden Palma med sine tapasbarer, designbutikker og dens mektige katedral.

Dra til sjøs!
Mallorca er kjent for sitt krystallklare og nærmest turkise hav. Hver dag er det muligheter for å bli med en av de mange turistbåtene på oppdagelseferder i spennende farvann. Slapp av i solen, snorkle i havet og nyt en lunsj tilberedt om bord.

Alcudia – favoritten
Mallorca har mange forskjellige reisemål, men favoritten hos familier er og blir Alcudia. Dette feriestedet på nordsiden av øya er kjent for sine flotte og langrunde strender, som passer perfekt for de minste. Selv om stranden er nok det mest besøkte området her, skal man ikke gå glipp av et besøk i gamlebyen i Alcudia som er Mallorcas eldste by, omgitt av en godt bevart bymur fra 1300-tallet.


Gamlebyen i Alcudia

Eldorado for sykkel og golf
Nærmere 55.000 syklister besøker Mallorca hvert år. Det er tilrettelagt for korte og lange sykkelturer, både på flatmark og i fjellene. Blant Mallorcas grønne enger og olivenlunder finnes enda grønnere golfbaner. Er du virkelig fan av sporten, kan du være i Mallorca i tre uker og faktisk spille på en ny bane hver eneste dag!