Mettes tips for en langweekend i Praha

Vår kollega Mette har nettopp vært i Praha og kom hjem full av lovord og begeistring. Her er Mettes tips for deg som vurderer en langhelg i denne vakre byen.

Bestill en byvandring. Vi gjorde det den første dagen, og fikk med oss masse spennende historie, og ble raskt kjent i bykjernen. Dermed var det lett å finne frem de neste dagene. Hotellene kan formidle sightseeing, eller du kan bestille det gjennom oss i goTO før du drar.

Vi rakk det ikke denne gang, men det er også mulig å få sightseeing i åpne veteranbiler. Det så veldig gøy ut, og jeg vil veldig gjerne ta en slik tur det neste gang jeg drar til Praha.

Båttur på elva Vitava. Det er storslagent å se byen fra denne siden. Ta et glass vin, hvile bena litt og nyte synet av de majestetiske byggene og de vakre broene.

Portfolio: Herlig restaurant der vi spiste en fantastisk middag. Gourmetmat med tastingmeny og tilhørende vin. Vi bad om å få anbefalt tsjekkisk vin til maten, og fikk smake nydelig vin samtidig som vi fikk høre mer om vingårdene de var hentet fra. Et fantastisk måltid, som kostet rundt 1000 kroner per person alt inkludert. Svært rimelig i forhold til den høye kvaliteten kvaliteten. Husk å bestille bord.