10 tips for storbyferien!

Her gir vi deg 10 råd på veien, slik at du skal få den beste opplevelsen på din neste storbyferie.

  1. Vær tidlig ute med å bestille hotell og fly

De mest populære helgene i året går først. Bestill alt samtidig og vær tidlig ute, slik at du kan velge på øverste hylle!

  1. Bestill mest mulig på forhånd.

Hva med å bli møtt av sjåfør og bil på flyplassen? Og hva med å få bord på en god restaurant før du skal på show? Så innmari deilig å ha alt på plass!

  1. Velg rett by til rett reisefølge.

Tenk gjennom hvem du skal reise med før du bestemmer reisemål. Småbarnsfamilier bør velge korte flyturer og hyggelige opplevelser for familien. Det er mye å oppleve i Oslo og Disneyland Paris er et eldorado! Tar du med ungdommen er NYC eller London kule byer å besøke.

 

 

  1. Valg av hotell er viktig

Location kan være avgjørende for opplevelsen. Velger du hotell langt unna der du oppholder deg mest, kan det koste deg mye i taxi og tid. Bruk heller noen kroner ekstra på å bo sentralt. Og det er ikke alltid stjernerangeringene stemmer, det kan variere fra by til by.

 

  1. Målet med turen: Fest og moro? Shopping? Mat og drikke? Kultur? Opplevelse?

Bli enig med reisefølget om ønsker og innhold på turen. Bestem gjerne et par aktiviteter og la resten skje av seg selv. Da får alle en positiv opplevelse!

 

  1. Det er ingen skam å ta en pause

Nyt turen og slapp av med god mat og drikke.

  1. Bestill bagasje

Om du ikke trenger det på utreisen, er det alltid lurt å ha det på retur. Det blir vel litt shopping? Spør oss og vi ordner det! Husk at toalettsaker over 100 ml ikke går gjennom sikkerhetskontrollen

 

 

  1. Ikke reis med alle verdisakene dine

Ikke ta med verdifulle gjenstander. Du kan bli offer for tyveri. Bruk hotellsafen om det finnes og legg tiaraen igjen hjemme! 😉

  1. Cash is king!

Ha alltid en liten slump med penger på lur. Er du ute noen sene nattetimer og mistet kort og telefon kan dette hjelpe deg til å komme tilbake til hotellet.

  1. Husk pass, kredittkort og reiseforsikring

Er passet ditt gyldig? Har du tidligere fått nødpass er ikke ditt opprinnelige pass lenger gyldig. Sjekk også utløpsdatoen på passet ditt, flere land krever minimum 3 til 6 måneders gyldighet!

Vi kan storby!

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr den perfekte storbyferien til deg!

 

 

Tekst av Raymond Engelstad Jamaris (Berg Hansen)
Bilder: Berg Hansen blogg