goTo Berg-Hansen fikser ferien din raskt og smidig!

Det trenger ikke ta lang tid å booke årets sommerferie. Du kan bare stikke innom goTO Berg-Hansen på Oasen Storsenter, så fikser de alt på meget kort tid. Og det eneste du trenger å gjøre er å finne frem passet og visakortet like før avreise.

Uansett hvor reisen går, ordner reisekonsulentene til goTO Berg-Hansen drømmeferien. goTO-Berg-Hansen er en del av Norges største reisebyråkjeder – noe betyr et stort utvalg reiser over hele verden.

– Sol og varme, enkel reisevei og valuta for pengene. Det er viktig når folk på Haugalandet velger hvor de skal reise på sommerferie, sier Kjersti Velde i goTO Berg-Hansen.

– Hva som er den perfekte sommerferien, varierer selvsagt fra person til person, og fra familie til familie. Men de fleste foretrekker direkteruter og destinasjoner der de er sikret sol og varme. Direkterutene fra Haugesund til Malaga, Alicante og Gdansk-området er derfor meget populære og i sommer er det også satte opp flere direkte charterruter fra Haugesund til Tyrkia, Kreta og Mallorca. Dersom en legger inn en rask mellomlanding i Oslo, åpner det seg enda flere muligheter.

– Vi ser at folk drøyer med å bestille ferien i det lengste i håp om at den norske sommeren skal slå til. Det er jo en sjanse å ta, med tanke på at utvalget blir mer begrenset dess lenger en venter, sier Kjersti Velde som derfor råder folk til å bestille snarest mulig.

Derfor elsker vi cruise!

Cruise har blitt superpopulært de siste årene. Du besøker ulike steder og få nye opplevelser hver dag, uten å måtte pakke kofferten mer enn én gang. Ombord er livet komfortabelt, med deilig mat, underholdning og aktiviteter. Cruise er ikke lenger bare for de rike, samtidig er det noe helt spesielt å oppleve luksusen det fortsatt er å være ombord på de flotte skipene. Det er mulig å dra på cruise fra forskjellige havner verden over, men for mange er et cruise i Karibien selve drømmen. Fra Miami og Fort Lauderdale i Florida, går det mange cruiseskip med kurs for Karibien, og noen dager til sjøs kan derfor enkelt kombineres med en USA-ferie. Vi du heller reise i Europa, er et cruise i Middelhavet fra Barcelona, Venezia eller Roma et supert alternativ. Bo på et flytende luksushotell, og opplev perlene langs Middelhavskysten.