En vellykket ferie starter her!

FERIE. Bare ordet gjør at mange får stjerner i øynene. Meg selv inkludert. Nå har jeg nedtelling til det jeg satser på blir sommerens høydepunkt. 12 dager på ekspedisjonscruise med Hurtigruten. Jeg gleder meg til en aktiv ferie med opplevelser både på Island, Jan Mayen og Svalbard.

En ferie som nok høres fristende ut for noen, men som andre er glad de slipper å reise på. For det er med feriereiser som alt annet i livet – det gjelder å finne det rette for deg og dine. Og da er planlegging alfa omega. Skal du reise alene, med familien, kjæresten, jobben eller klubben, er det smart å la ekspertene til goTO-Berg Hansen gjøre jobben. I dette “Ut i Verden”-bilaget setter vi fokus på direkterutene fra Haugesund lufthavn.
Vi setter stor pris på at vi fremdeles kan fly direkte til Gdansk, Alicante, Malaga, Kreta, Mallorca, Gran Canaria og Tyrkia, og at det nye driftsselskapet Lufthavndrift AS jobber med å skaffe flere spennende destinasjoner til oss reiseglade på Haugalandet. Vi i go-TO-Berg Hansen er gode på å finne de beste overnattingsstedene, spisestedene og opplevelsene ute i verden og skreddersy reisen på den beste måten.

Samtidig jobber vi med å samle alle turene og stedene du kan besøke i vår egen region på nettportalen gofjordviking.com. Det betyr at både vi som bor her og turistene som besøker regionen vår, kan “shoppe” opplevelsespakker og booke attraktive overnattingssteder. Enten du vil “glampe” i Nedstrand, dra på spektakulære fjellturer eller delta på noen av Ravnaflokes opplevelser i Haugesund.


Ha en fantastisk ferie – slik du liker den aller best!