Temareiser – stappfulle av opplevelser

Interessen for at ferien skal inneholde mer enn sol og bad, bare øker for hvert år. goTO Berg-Hansen sin satsing på temareiser er også den største noensinne med over 15 temareiser i 2017. Flere er allerede fulle, men det er fremdeles mulig å sikre seg plass på flere turer i høst!

Kanskje sier det seg selv. At en reise blir enda kjekkere om du opplever den sammen med andre. Om du i tillegg får opplevelser helt utenom det vanlige og har en noen som legger alt til rette gjennom hele reisen, har vi nok oppsummert hvorfor temareiser er blitt så populært blant folk.

– Med en temareise kan du konsentrere deg om å nyte opplevelsene istedenfor å stresse med å finne transportmåter, et sted å bo, ting å se og gjøre, et sted å spise, møte folk og lete opp informasjon om plassene du skal. Du får rett og slett servert et fiks ferdig opplegg og kan egentlig bare lene deg bakover og bare nyte opplevelsene, sier Svanhild Nordbjørn i goTO Berg-Hansen.


Reis på kulinariske opplevelser i Piemonte

Trygt å reise sammen
Å reise på en temareise med goTO Berg- Hansen er en fin veksling av alenetid og sosialt samvær med andre. Du får treffe likesinnede reisende og kan få nye venner for livet .

– På alle våre turer vil du også ha en del tid på egenhånd, slik at du fremdeles vil kunne gjøre de tingene du selv vil, og ikke være med gruppen døgnet rundt, sier hun.

Samtidig føles det trygt å reise sammen med andre og ha en reiseleder å forholde seg til som organiserer det meste.

– Våre kunnskapsrike reiseledere har spisskompetanse for typen turer de representerer og god lokalkunnskap om våre destinasjoner, noe som forsterker reiseopplevelsen og gjør at en får oppleve det lokale og ekte landet har å by på, sier Nordbjørn.


Bli med på rundreise i Argentina

Foretrekker aktiv ferie
goTO Berg-Hansen har spesielt opplevd stor interesse for temareisene som byr på fjellturer til fots i Italia og Spania, yogareiser til Spania og matreiser til Italia.

– I år har vi blant annet satt opp to yogaturer til Spania og ikke mindre enn fem ”vandre-turer”. I tillegg arrangerer vi også kulinariske opplevelsesreiser til Italia, sier Nordbjørn.