Cruise – Gøy på havet!

Elise Kalstø Lervåg fra Haugesund tok med seg kjæresten på cruise og gjør det gjerne igjen. Cruiset i Middelhavet ble en av hennes beste ferieopplevelser. 

– Det var fantastisk å oppleve et flott skip og seks ulike destinasjoner på en ukes ferie i Middelhavet. Tenk å bare pakke ut kofferten en gang, men likevel få oppleve flere forskjellige byer. Skipet i seg selv var jo også en opplevelse. Vi valgte å bli med på en del turer på land og fikk blant annet med oss en guidet tur i Roma og et minneverdig besøk i den historiske byen Pompei, forteller Elise Kalstø Lervåg som til daglig er å treffe på reisebyrået goTO Berg-Hansen på Oasen Storsenter.

Cruise er blitt en populær ferieform for mange og vi anbefaler folk å kombinere livet til sjøs med feriedager på land. Siden mange av cruisene i Middelhavet har anløp fra kjente byer som Roma, Venezia og Barcelona, betyr det at en kan få med seg noen herlige feriedager i disse herlige byene før en ankommer cruiseskipet og kan nyte alle fasilitetene om bord, sier hun.

Oasis of the Seas – Royal Caribbean

Alle typer cruise

Etter at goTO ble en del av Berg Hansen, har utvalget av cruise blitt enda større. Nå kan en velge mellom cruise fra Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC cruises og Azamara club cruises. Lervåg råder folk til å være tidlig ute med å bestille cruise til sommeren. Er man tidlig ute er sjansen større for å få gode priser, samt at det er flere lugarer å velge mellom.

Sjarmerende Villefranche i Middelhavet

Noe for alle

På cruise kan du være så lat eller så aktiv du bare vil. Folk kan velge mellom flere aktiviteter om bord, alt fra fart og spenning til mer avslappende aktiviteter som spabehandling og massasje. Kanskje frister det mest å trekke seg tilbake på de øverste dekkene, nyte solen og lese en god bok mens man cruiser videre til neste havn.

– Det er også mange muligheter når man kommer til havn. Flere velger å melde seg på en tur med guider som kan bestilles før man reiser eller er om bord på skipet, mens andre vil gjerne utforske byene på egen hånd. Noen andre er også veldig fornøyde å bli om bord og nyter fred og ro mens alle de andre er på tur, sier Lervåg.